Text Size

Nyheter

god sommer

PDFSkriv utE-post

 

Vi åpner butikken

PDFSkriv utE-post

Vår butikkekspedisjon er fra i dag (torsdag 07.05.20) gjenåpnet for normal handel over disk. Ta hensyn til sperrebånd som er oppsatt og informasjon som blir gitt.

Bruk desinfeksjonssprit som er satt frem.


 

Prisjustering

PDFSkriv utE-post

 Vi må som en konsekvens av urolighetene i valutamarkedet endre våre basiskurser i forhold til USD og EURO.

I dag er vårt prissystem basert på NOK 7,83 vs USD og 9,67 vs EURO, ny basiskurs er nå NOK 11,00 vs USD og 12,00 vs EUR.

For å demme opp for deler av valutaendringen betyr det at vi justerer opp våre priser med 13,5 % fra 01.04.2020.

 

Nomo etablerer seg i Norge via kjøp av Rotek AS

PDFSkriv utE-post

Nomo etablerer seg i Norge via kjøp av Rotek AS

NOMO, en del av Axel Johnson International, styrker sin nordiske markedsposisjon gjennom oppkjøp av den norske lager- og transmisjonsspesialisten Rotek AS. 
 
"Etableringen i Norge har vært et strategisk mål i mange år,” forteller Mattias Jaginder, Administrerende Direktør i Nomo. "Gjennom oppkjøp av Rotek AS styrker Nomo ytterligere sin posision på det nordiske markedet.”
 
Rotek AS leverer lager, transmisjoner, tetninger og relaterte tjenester i kombinasion med høyteknisk kompetanse. Selskapet er lokalisert på den norske vestkysten i Ålesund og har en årlig omsetning på cirka 2,4 MEUR. Rotek AS ble grunnlagt i 1989 og har siden den tid utviklet sterke relasjoner med både kunder og leverandører med en bred produktportefølje, inklusive det egne varemerket RTK.
 
"Rotek AS sitt produktutvalg kombinert med sin sterke tekniske kunnskap er helt på linje med Nomos ambisjon om å være en teknisk løsningsleverandør." sier Mattias Jaginder.
 
Ola Erlandsen, tidigere eier og grunnlegger av Rotek AS, ser nye muligheter i å bli en del av Nomo og Axel Johnson International. "å implementere Nomos forretningsmodell og få tilgang til produktporteføljen, gjør det mulig for oss å ta neste steg og styrke vårt konsept på det norske markedet ytterligere."
 
Overtakelsen ble gjort den 2 juli 2018. 
 
Nomo er en teknisk løsningsleverandør til industrien med virksomhet i Sverige, Finland og Danmark. Selskapet ble grunnlagt i  1948 og har siden den tid utviklet seg til å ha et stort utvalg innom lager, transmsjoner og tetninger på det nordiske markedet. Nomo levererer produkter og tjenester til både OEM- og ettermarkedskunder. Selskapet har drøyt 100 ansatte  og en årlig omsetning på ca 400 MSEK. 
 
Nomo er en del av Axel Johnson International, en privateid svensk industrigruppe som består av mer enn 100 selskap i 25 land, med en omsetning på 790 millioner EUR. Axel Johnson International preges av et aktivt, langsiktig eierskap med ambision om å fremme fornyelse og skape vekst. Fokus ligger på selskap som er aktive  innom strategisk utvalgte nisjemarkeder som tilbyr tekniske komponenter og løsninger til industrielle prosesser. Idag har konsernet fire forretningsområder: Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions og Transport Solutions.
 
For ytterligere informasion, vennligst kontakt:
Mattias Jaginder, Administrerende Direktør Nomo Kullager AB, +46 (0)8 630 28 01, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  
Ola Sjölin, Administrerende Direktør Industrial Solutions, Axel Johnson International, +46 (0)8 453 77 25, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 
 

Shop

PDFSkriv utE-post

 

Achilles JQS

PDFSkriv utE-post

Rotek AS har den 8. januar 2013 mottatt Achilles JQS Certificate of Qualification.


Les mer: Achilles JQS

 

Nettbutikk

PDFSkriv utE-post

NETTBUTIKKEN ER NEDE FOR SERVICE

Nettbutikk for våre kunder. 

Rotek`s kunder kan nå handle sine lagringer og transmisjoner gjennom vår nettbutikk.

Denne servicen lanserer vi som en tillegg til telefon og e-post kontakt. For å få tilgang til butikken må du ha et kundenummer, og et passord. Det får du ved å henvende deg til oss pr. telefon, eller e-post. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Du bestemmer selv passordet.

Her får du en innføring i bruken av vår nettbutikk. 

 

 

 

Les mer: Nettbutikk

 

Artikkel i Sunnmørsposten

PDFSkriv utE-post

 Faksimile fra Sunnmørsposten 11 2014

 

Faksimile fra Sunnmørsposten 09 2009

Trykk for større bilde

 

 

 

 

PDFSkriv utE-post

Rotek vakttelefon

Noen ganger er det krise og man trenger deler utenom ordinær åpningstid. For disse tilfellene har vi en vakttelefon med service fram til 22:00 på ukedagene, og fram til 15:00 på lørdag.

Serviceoppdrag man. - fre. 16:00 - 22:00 3000,-
Serviceoppdrag lørdag 08:00 - 15:00 5000,-
Timepris etter første time 1000,-

Servicegebyr gjelder for tidsforbruk = 1t. Deretter faktureres det pr. påbegynt time. Frakt, eller kjøring kommer i tillegg. Prisene er eks. mva.


Vakttelefon utenom åpningstid: 70 17 86 00

 

Maskinerte Deler

PDFSkriv utE-post

Vi har i den senere tid utvidet vårt forretningsområde til også å omfatte maskinerte deler. Vi produserer både deler som våre kunder monterer sammen selv og ferdige produkter. Alt blir nøye kontrollert ved vårt senter i Shanghai, før det pakkes og sendes til kundene. Ochun eksporterer til en rekke land verden over. 

 

Kvalitetssikring i Ochun

PDFSkriv utE-post

De fleste kan kjøpe sine varer direkte fra Kina. Det er et faktum. Da er utfordringen at man må stole på produsenten når det gjelder deres egen kvalitetskontroll. Det viser seg at dette ikke alltid er godt nok.

Når Rotek valgte å etablere sitt eget varemerke, RTK, var det viktig for oss at våre kunder skulle ha tiltro til merket. Vi opprettet derfor parallelt med etableringen av RTK, vårt eget kvalitetssikringssenter. Dette har vist seg å være helt riktig for oss, for selv om våre leverandører har blitt meget flinke til å levere en jevn og god kvalitet, blir fortsatt en del produkter underkjent ved vår etterkontroll i Ochun. Dette er en ekstra sikkerhet vår deg som kunde. Du skal vite at alle produkter av merket RTK, har undergått en nøye kvalitetskontroll før du som kunde mottar de.

Vi kan også utføre kvalitetskontroll for våre kunder også på andre produkter som de eventuelt kjøper i Kina. Ved vår kontor kan vi også søke etter leverandører etter spesifikke produkt.

 

Eget varemerke RTK

PDFSkriv utE-post

Rotek har etablert et eget varemerke, RTK, som vi produserer i Kina. Vi har knyttet til oss noen utvalgte produsenter i Kina, hver med sitt spesialfelt. Alle er ISO 9001 sertifisert. I RTK merket produserer vi det meste av standardsortimentet innenfor transmisjoner. Vi produserer også spesialiteter etter tegning fra våre kunder.

Med basis i dette etablerte Rotek i 2000 et joint venture selskap med et kinesisk firma i Shanghai, hvor vi etablerte et kvalitetssikringssenter i tilknytning til et varelager.

I 2005 etablerte vi firmaet OCHUN, som er et joint venture mellom Rotek Holding AS og vår mangeårige kinesiske partner. I april 2005 flyttet virksomheten inn i et eget nybygg i Shanghai hvor vi totalt disponerer ca. 4000 kvm.

Les mer: Eget varemerke RTK

 

Om Rotek AS

PDFSkriv utE-post

Rotek AS er spesialist på kulelager og transmisjoner. Siden starten i 1989 har firmaet bygd opp en betydelig kompetanse på dette området. Som importør for flere kjente produsenter er vi en landsdekkende leverandør av de fleste typer transmisjoner. Vår målsetting er å tilby et stort og assortert varespekter, som til enhver tid skal dekke våre kunders behov. 

I våre lokaler i Ålesund, har vi et moderne og rasjonelt lager som gjør oss i stand til å ekspedere våre kunder på den aller beste måte. Vårt store varelager gjør at vi kan håndtere de fleste ordrer slik at de er hos kunden innen 24 timer. Spesialordrer effektueres omgående og om ønskelig gjennomføres disse som ekspressleveranse. 

Vårt nære samarbeid med industrien har gitt oss god anledning til å utvikle vårt konsept og vårt produktspekter er i stadig utvikling. Vi tilbyr også vår kompetanse til bedrifter, der vi holder kurs og oppdaterer nøkkelpersoner på utviklingen innen vårt felt.

Vårt firma har et omfattende kontaktnett av leverandører i inn- og utland, og våre samarbeidspartnere hjelper oss med å dekke det totale produktspekteret  som man forventer at vi skal dekke. Rask ekspedering, høy kompetanse og god servise gjør at Rotek  er blitt en viktig leverandør til store og små bedrifter over hele Norge.

Rotek har etablert et eget varemerke, RTK, som vi produserer i Kina.

Vi har knyttet til oss noen utvalgte produsenter i Kina, hver med sitt spesialfelt. Alle er ISO 9001 sertifisert. Med basis i dette ble det i 2000 etablert et joint venture selskap med et kinesisk firma i Shanghai, hvor vi etablerte et kvalitetssikringssenter i tilknytning til et varelager.

I 2005 etablerte vi firmaet OCHUN, som er et joint venture mellom Rotek Holding AS og vår mangeårige kinesiske partner. I april 2005 flyttet  virksomheten inn i eget nybygg i Shanghai hvor vi totalt disponerer ca.4000 kvm.

Vi har i den senere tid utvidet vårt forretningsområde til også å omfatte maskinerte deler. Vi  produserer både deler som våre kunder monterer sammen selv, men vi leverer også ferdige produkter. Alt blir nøye kontrollert ved vårt senter i Shanghai, før det pakkes og sendes til kundene. Ochun eksporterer til en rekke land verden over.

 

 

 

Kontaktinformasjon

Hovedkontor Ålesund
70 17 86 00 (Tlf)
rotek(a)rotek.no

Postadresse: postboks 7680,
Spjelkavik. 6022 Ålesund

Besøksadresse:
Breivika Industriveg 48
6018 Ålesund 

Våre åpningstider:
Mandag til fredag fra 08:00 til 16:00
Butikk åpen til 14:00
 
For hjelp utenom arbeidstid
ring vår vakttelefon:
tlf. 70 17 86 00
 

 
 
 

Language Selection