Text Size

Om Rotek AS

PDFSkriv utE-post

Rotek AS er spesialist på kulelager og transmisjoner. Siden starten i 1989 har firmaet bygd opp en betydelig kompetanse på dette området. Som importør for flere kjente produsenter er vi en landsdekkende leverandør av de fleste typer transmisjoner. Vår målsetting er å tilby et stort og assortert varespekter, som til enhver tid skal dekke våre kunders behov. 

I våre lokaler i Ålesund, har vi et moderne og rasjonelt lager som gjør oss i stand til å ekspedere våre kunder på den aller beste måte. Vårt store varelager gjør at vi kan håndtere de fleste ordrer slik at de er hos kunden innen 24 timer. Spesialordrer effektueres omgående og om ønskelig gjennomføres disse som ekspressleveranse. 

Vårt nære samarbeid med industrien har gitt oss god anledning til å utvikle vårt konsept og vårt produktspekter er i stadig utvikling. Vi tilbyr også vår kompetanse til bedrifter, der vi holder kurs og oppdaterer nøkkelpersoner på utviklingen innen vårt felt.

Vårt firma har et omfattende kontaktnett av leverandører i inn- og utland, og våre samarbeidspartnere hjelper oss med å dekke det totale produktspekteret  som man forventer at vi skal dekke. Rask ekspedering, høy kompetanse og god servise gjør at Rotek  er blitt en viktig leverandør til store og små bedrifter over hele Norge.

Rotek har etablert et eget varemerke, RTK, som vi produserer i Kina.

Vi har knyttet til oss noen utvalgte produsenter i Kina, hver med sitt spesialfelt. Alle er ISO 9001 sertifisert. Med basis i dette ble det i 2000 etablert et joint venture selskap med et kinesisk firma i Shanghai, hvor vi etablerte et kvalitetssikringssenter i tilknytning til et varelager.

I 2005 etablerte vi firmaet OCHUN, som er et joint venture mellom Rotek Holding AS og vår mangeårige kinesiske partner. I april 2005 flyttet  virksomheten inn i eget nybygg i Shanghai hvor vi totalt disponerer ca.4000 kvm.

Vi har i den senere tid utvidet vårt forretningsområde til også å omfatte maskinerte deler. Vi  produserer både deler som våre kunder monterer sammen selv, men vi leverer også ferdige produkter. Alt blir nøye kontrollert ved vårt senter i Shanghai, før det pakkes og sendes til kundene. Ochun eksporterer til en rekke land verden over.

 

 

Kontaktinformasjon

Hovedkontor Ålesund
70 17 86 00 (Tlf)
rotek(a)rotek.no

Postadresse: postboks 7680,
Spjelkavik. 6022 Ålesund

Besøksadresse:
Breivika Industriveg 48
6018 Ålesund 

Våre åpningstider:
Mandag til fredag fra 08:00 til 16:00
Butikk åpen til 14:00
 
For hjelp utenom arbeidstid
ring vår vakttelefon:
tlf. 70 17 86 00
 

 
 
 

Language Selection